– Min bakgrund har jag som kock, verksamhetsutvecklare, kostrådgivare samt att jag har arbetat inom vård och omsorg, berättar Marie, som själv har några år kvar till sextio. Jag har drivit företaget Relationsskaparna i sex år och när jag fick erbjudande att ta över 60plus såg jag det som en röd tråd i min livsuppgift. Jag brinner för att få utveckla en verksamhet där bland annat mat, dryck och hälsa ingår samt att jobba med passionerade människor som intresserar sig för att skapa goda relationer.

Många saker finns på agendan några av dessa är att 60plus.se skall utvecklas med fler lunchträffar på olika platser i landet, fysiska kurser, resor runt om i Sverige och utomlands för både medlemmar och icke medlemmar.

– Att kunna hjälpa och glädja andra har varit ett stort glädjeämne hos mig. Med 60plus blir min passion att utveckla företaget genom bl.a. mässaktiviteter och andra aktiviteter som efterfrågas inte minst genom ett aktuellt månadsbrev till alla medlemmar och den tillhörande dialogen i forumen på medlemssidan http://www.60plus.se

Alla som har åldern inne är välkomna till kamratklubben och devisen är ”Du kan aldrig få för många vänner”.

– Min målsättning att utveckla 60plus.se så att den blir både den bästa och ledande vänskapsklubben i Sverige där passionärer känner både glädje och trygghet samt att den utvecklar både individen och dennes umgänge och genom detta ger ökad livskvalitet. För att kunna göra denna utveckling så behövs det även att jag jobbar tillsammans med ”ambassadörer” runt i landet som är intresserade av att göra just sin ort känd och sätta den på kartan för passionärer.

Brinner du också för de här frågorna och vill bli passionerad ambassadör på din ort så tveka inte att kontakta Marie för ytterligare information.

Marie Hedlund
e-mail: redaktionen@60plus.se
Telefon: 070-620 98 56
Telefontid 8.00 – 17.00
http://www.60plus.se

Medlemsskap 300 kr/år
i vänskapsklubben som ger och utvecklar möjligheterna.