Lårskav? No way!

Sommarplågan är snart här!

2/5, 2017 kl. 07:30

Våren är äntligen här och i takt med att temperaturen stiger ökar även mängden oklädda kvadratcentimeter hud på ens kropp. Långbyxor byts mot shorts, polokragar mot crop tops och Michelingubbelooken med lager-på-lager ersätts av något lätt, luftigt och ledigt.

Men precis som med ett misstänksamt billigt sista-minuten-flyg finns det en baksida – en nackdel med att behöva skippa strumpbyxorna och byta ut stuprörsjeansen mot en jeanskjol. Tillsammans med sommarsäsongen kommer även… lårskavssäsongen.

Vissa känner nog definitivt igen sig. I en undersökning uppger 45 procent att de upplever lårskav när de går med bara ben. Kanske kommer dina fantomsmärtor tillbaka av att läsa det här – den ömmande, röda svedan som får en att gå lika hjulbent som efter en 24 timmar lång barbackaritt på en osandpapprad dalahäst. Kanske sitter du redan och lider.

Friktionen som gjort hål i skrevet på förra årets favoritjeans får nu gå loss på ens oskyddade hy, och resultatet är aldrig vackert. Lårskav är kort sagt den största sommarplågan av dem alla, större än alla househits och Mello-rejects som spelas på repeat överallt, och det verkar inte finnas någon bot på den.

Kanske vill man gärna skylla det här på något postmodernt hittepå, som att ”millennials” aldrig fjällvandrat i kortbyxor och härdat sin veka lårhud i mil efter mil som på den gamla goda tiden. Men det kan ju knappast vara ett nytt fenomen – folk måste väl ha dragits med svettiga, skavda lår redan på typ renässansen, under alla lager av yllekjolar? Eller plågats av illröda skavsår på korstågen och fälttågen, och alla andra långpromenader de tog förr?

Oavsett kan vi glädjande meddela att det nu finns en lösning som ersätter alla illa fungerande husmorstips – The Skin Agent. En svenskutvecklad produktserie som skyddar huden vid friktion som orsakar skav och skavsår har lanserats.

Välkommen till en bekväm sommar med bara ben!

Presskontakt:
Linda Nilsson, VD, linda@theskinagent.com
Anna Byström, Ordf, anna@theskinagent.com

Webb: http://theskinagent.com/
Facebook: https://www.facebook.com/theskinagent/
Instagram: https://www.instagram.com/theskinagent/

Denna artikel är publicerad på Hälsa Sverige - Hälsomagasinet där alla får vara med via SvenskPress.se.
Se villkor här »

The Skin Agent

The Skin Agent

Medlem sedan 2017-04-28

The Skin Agent – Effektiv utmanare till alla husmorstips mot skav på huden! Irriterande skav mot huden drabbar både män och kvinnor och är något ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng