De flesta av oss vet nog vem Charlie Söderberg är. Han var programledare för Lyxfällan tillsammans med Mathias Andersson, guidade oss i Plus och får oss numera att förundras och förvånas i TV-aktuella Tonårsbossen. Men Charlie Söderberg har fler strängar på sin lyra. Han kallar sig själv för rikedomscoach. Han utbildar och föreläser privatpersoner och företag i ekonomiska förhållningssätt.

Just nu turnerar han tillsammans med sitt team från Balansekonomi Sverige runt och föreläser om Ett rikare liv. Vad är ett rikare liv för dig? För någon kanske det handlar om mer tid med barnen och för någon annan om en stuga i fjällen.

Föreläsningen Ett rikare liv är ingen vanlig ekonomiföreläsning om fonder, sparmaningar och exelkalkyler. Det är istället en kväll full av inspiration som utmanar dig att se dig själv och dina möjligheter på ett helt nytt sätt.

– Föreläsningen konkretiserar moderna ekonomiska teorier, finansiell läskunnighet och beteendevetenskap. Det är en blandning av humor, käftsmällar och konkreta råd, menar Söderberg.

Vägen till den han är idag har kantats av en del motgångar. Själv menar han att hans största fördel har varit hans uppväxt som mobbad i en tuff förortsmiljö.

– Utanförskapet har gjort det lättare för mig att gå mot strömmen, säger Söderberg. En viktig vändpunkt var även då jag fick cancer i huvudet. Det tvingade mig att stanna upp och verkligen fråga mig själv vad som är viktigt i mitt liv, fortsätter han.

Föreläsningen Ett rikare liv får dig att se ditt liv och din ekonomi ur ett annat perspektiv. Tidigare i år har teamet från Balansekonomi varit i Malmö, Göteborg och Stockholm. Nu har turen nått oss i de nordligare delarna. Den 7 maj gästar Söderberg Borlänge och den 8 maj Gävle.

– Jag säger som Nasse, ”första steget när man letar efter nått är att lista ut vad man letar efter.” Många av oss uppfyller drömmar hela dagarna, men det är inte våra drömmar utan chefens drömmar, statens drömmar eller TV-reklamens drömmar. Stanna upp och ställ dig frågan om VAD som egentligen är ett rikt liv för dig innan du börjar leta efter HUR, säger Söderberg avslutningsvis.

PRIS: 200 kr inkl. moms. Ordinarie pris 340 kr.


Boka din plats här:

http://www.balansekonomi.se/borlange
http://www.balansekonomi.se/gavle

TEXT: Julia Rydberg, 026-12 00 12