Det finns sätt att komma tillbaka till den vi är bortom vår prägling och historia. Ja tillbaka till den vi verkligen är.

I hypnoterapin arbetar jag med tre olika delar för att hitta oss själva och lära oss leva utifrån den vi egentligen är.

I hypnoterapi-hypnoanalys kommer vi åt orsaken till varför och hur våra problem började.
Genom att gå ner i hypnostillståndet kan man komma i kontakt med de obearbetade minnen och händelser som man trängt bort för de varit för smärtsamma. Dessa minnen är förknippade med starka känslor. Dessa minnen och känslor ger till slut ett symptom av något slag. Genom hypnoanalys uppenbaras och därigenom förintas roten till det onda vilket naturligtvis innebär att symptomen försvinner. Tillämpningen av hypnos förkortar analysperioden dramatiskt.

I tidigare – liv- terapin, regressionerna tydliggör vi för oss själva vad som är viktigast i livet både i det nuvarande livet och i det tidigare – livet. Det som också många gånger blir självklart i tidigare – liv – sessioner är vad jag har för mönster i mitt nuvarande liv och vad det delvis kommer ifrån.

I suggestionsterapin arbetar vi för att förbättra våra vanor och öka vår självkänsla här och nu. Det är coaching direkt till det undermedvetna. Används mycket som hjälpmedel för att sluta röka, går ner i vikt och ökad själkänsla.

Så hypnoterapin kan användas från nyfiken till hur levde jag i mina tidigare – liv till sluta - röka och till att verkligen ta reda på orsaken till varför jag mår som jag mår. Många mår tack och lov bra men kanske vill förbättra sin hälsa med att sluta röka eller öka sin självkänsla. Ja behoven är olika därför finns det olika metoder inom hypnoterapin för att möta de olika behoven
För visst vill vi alla Leva och verka till fullo som den helhet vi är i den stora helheten.





RenAnde
Gunilla Löfberg